Saunat.fi + Wolt

Ajankohtaista • Saunat.fi + Wolt

18.05.2020 • Uutiset, Yleinen, Blogi

Tarjoilut saunoille helposti - Ota käyttöön Woltin alekoodi

Ovatko juhlien tarjoilut ikuinen päänvaiva? Oletko kyllästynyt miettimään kuka haluaa, ja voi syödä mitäkin, ja mistä sopivat tarjoilut kannattaisi tilata?
Tämän ongelman voi samantien unohtaa, sillä Saunat.fi-tiloihin on sallittua järjestää omat tarjoilut, ja tilata ne esimerkiksi Woltin kautta.
Wolt on ruoan kotiinkuljetuspalvelu, jonka avulla voit tilata lempiravintolasi tarjoilut suoraan kotiin. Tämä kätevä palvelu toimii Woltin sovelluksen kautta, ja palvelu kertoo tilauksen yhteydessä tilauksen arvioidun saapumisajankohdan.
Saunat.fi ja Wolt ovat onneksi luoneet yhteistyössä tarjouksen uusille asiakkaille: Koodilla SAUNOTAAN saat 6 € alennuksen ensimmäisestä kuljetustilauksestasi! Hyödynnä huipputarjous saunavarauksesi yhteydessä.
Onnistuneet tarjoilut ovat kaikkien juhlien ja tilaisuuksien A ja O. Saunat.fi sauna- kokous- ja juhlatilat toimivat monenlaisten tilaisuuksien viettopaikkana. Tiloissa on vietetty rennot saunaillat muutaman hengen voimin, juhlittu merkkipäiviä railakkaasti suurella porukalla, ja kokoustettu työporukan voimin. Oli tilaisuuden luonne mikä tahansa, on ruoka keskeinen osa yhdessäoloa.  Woltin kautta jokainen voi tilata itselleen mieleiset ruokatarjoilut ihan mistä haluaa, ja näin kaikki pysyvät tyytyväisinä. Iltaa ei myöskään tarvitse keskeyttää ruokien noudon vuoksi, vaan ne kuljetetaan näppärästi saunatilalle asti. Ruokien tilaaminen "Wolttaamalla" on helppo ja matalan kynnyksen tapa järjestää tarjoilut juhliin, synttäreihin, tai vaikka firman tiimipäiviin. Woltin avulla voit järjestää rennon illan, ja joku muu järjestää tarjoilut puolestanne.
Starttaa kesä 2020 varaamalla Helsingin parhaat saunatilat ilman paineita ja turhaa työtä. Saunat.fi edustustilat sisältävät kaiken valmiina; keittiö, astiasto, wifi ja pyyhkeet sekä laudeliinat. Riittää, että tuot vain itsesi ja ystäväsi, ja napin painalluksella ruoat kuljetetaan ovelle asti.

Tarkemmat tiedot edusta:

Koodi: SAUNOTAAN

Koodi lunastetaan Wolt-tilauksen yhteydessä syöttämällä alekoodi.

Koodi on voimassa 31.12.2021 asti

Koodi on uusille Wolt-asiakkaille, joilla ei ole aiempia tilauksia eikä muita alennuskoodeja käytössä. Koodi toimii vain kuljetustilauksiin.


Tutustu saunatiloihin Helsingissä, varaa ja hoida tarjoilut näppärästi Woltin kautta.

Psst. Tässä myös Saunat.fi:n ruokavinkit:

 
Tiedossa on herkullisia hetkiä ja kaupungin kuumimpia löylyjä.
Tervetuloa lämpimästi. ❤️
Ajankohtaista

Kirjaudu

Muista minut