Saunat.fi Punavuori

Ratakatu 9, 00120 Helsinki 30


Saunat.fi Punavuoren tunnelmalliset saunatilat sopivat jopa 30 henkilön tilaisuuksiin. Tilassa on tilavat sauna- ja peseytymistilat sekä kaksi pukuhuonetta ja ihana poreamme. Oleskelutiloissa on pitkä pöytä, jonka ympärillä on istumapaikat 12:lle sekä mukavat sohvaryhmät. Tiloissa on myös lisätuoleja.

Punavuoren viihtyisät sauna- ja kokoustilat sijaitsevat lähellä Viiskulmaa, Alvar Aallon suunnitteleman talon kellarikerroksessa. Tilat sopivat hyvin rentoihin saunailtoihin, kokouskäyttöön tai suurempienkin juhlien järjestämiseen. Juhlatilaa on yhteensä 130 m2 ja näissä edustustiloissa voi juhlia vaikka klo 06:00 asti.

Tiloista löytyy suuri oleskelutila, pukuhuone-, suihku- ja löylyosastot, sekä vilvoitteluhuone poreammeella varustettuna. Lisäksi tiloissa on keittiö, josta löytyy kylmäsäilytystilaa sekä kiertoilmauuni (Huom! Ei hellanlevyjä).

Punavuoren tilaussaunaan voi halutessaan tuoda omat juomat ja ruoat, tai tilata herkulliset tarjoilut kauttamme. Lisää tietoa catering-tarjoiluista ja tilaukset hoituvat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected].

Tilavuokran hintaan sisältyy pyyhe- ja laudeliinasetti 10 henkilölle, sekä tilojen normaali loppusiivous. Lisäpyyhkeitä on mahdollista saada lisäveloituksesta 5€ /setti. Saunat.fi Punavuori on 15 min kävelymatkan päässä Kampin keskuksesta ja tilat sijaitsevat Johanneksen kirkkoa ja -puistoa vastapäätä.

Erinomaisten kulkuyhteyksien lisäksi Punavuoren saunatilaa ympäröi kattavat palvelut. Lähimmät kaupat sijaitsevat aivan kulman takana, Iso Roobertinkadulla, ja lähin ravintola löytyy jopa samalta kadulta. Punavuoresta lähin parkkihalli on Erottajan Q-park, jossa asiakkaamme saavat 20% alennusta pysäköinnistä. Alennuskupongit löytyvät saunatilan pöydältä. Alekuponki syötetään automaattiin lähtiessä ennen maksua.

Tutustu tiloihin 360-videon avulla:Saunan varustus:

Astianpesukone
Astianpesukone
Keittiö
Keittiö
Pyyhkeet ja laudeliinat
Wifi
Poreamme
Poreamme
Perus äänentoisto
Videotykki
Videotykki
Astiasto 30 henkilölle
Astiasto 30 henkilölle
TV
TV
Vedenkeitin
Vedenkeitin
Uuni
Uuni
Mikro
Mikro
Kahvinkeitin
Kahvinkeitin

Varaa


Kirjaudu

Muista minut