Arlan sauna, yksityisvuoro Furuvik Pihasauna Furuvik Rantasauna Saunat.fi Albert Saunat.fi City Saunat.fi Lauttasaari Saunat.fi Punavuori Saunat.fi Roba Saunat.fi Ruoholahti Saunat.fi Tapiola Saunat.fi Töölö Villa Furuvik Meistä Catering Tarjouspyyntö Ajankohtaista Kirjaudu

Saunat.fi Roba

Iso Roobertinkatu 12, 00120 Helsinki


Saunat.fi Roba on viihtyisä uima-altaalla varustettu saunatila Iso Roobertinkadulla. Tilat löytyvät Helsingin trendikkäimmän kävelykadun varrelta, ja siellä vietät mukavan saunaillan tai rennon kokouksen. Suuren löylyhuoneen lisäksi tiloista löytyy rentoa oleskelutilaa, sekä näppärä pieni keittiö. kaiken tämän lisäksi Robalta löytyy uima-allas, jossa voi käydä virkistäytymässä löylyjen välissä.

HOX! Järjestä rennot allasbileet Helsingin ytimessä ja juhli jopa 04:00 asti

Roban oleskelutila on jaettu kahteen osaan. Aivan altaan äärellä on suuri 12 henkilön pöytä, joka soveltuu sekä ruokailuun, että neuvottelukäyttöön. Oleskelutilan toiselta puolelta löytyy mukava divaanisohva, jonka ääressä voi viettää iltaa rennosti. Saunat.fi Roban saunatilat sopivat loistavasti muun muassa synttäribileisiin, polttareihin ja valmistujaisiin, kokouskäyttöön tai yrityksen virkistyskäyttöön.
Roban tilaussaunaan on sallittua tuoda omat juomat ja ruoat, tai voit tilata maittavat tarjoilut kauttamme. Menuvaihtoehtoihin voit tutustua tästä. Lisätiedot tarjoiluista ja tilaukset hoituvat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected]
Tilavuokran hintaan sisältyy normaali loppusiivous ja pyyhkeet ja laudeliinat 10 hengelle. Lisäpyyhkeitä on mahdollista vuokrata lisäveloituksesta.

Tilat löytyvät osoitteesta: Iso Roobertinkatu 12, 00120 Helsinki, Suomi

Saunat.fi Roban tilan varustus:

Viihderatkaisut
Tilassa on 55 -tuuman taulutelevisio, jossa on HDMI-lähtö sekä HDMI-piuha, jonka avulla laitteen voi yhdistää esimerkiksi tietokoneeseen. Musiikkia voit kuunnella Marshallin kaiuttimesta, jossa on bluetooth- ja AUX-liitäntä. Lisäksi tiloissa on käytössä langaton rajaton netti veloituksetta. Muistathan ottaa mukaan tarvittavat piuhat ja adapterit.

Tilaratkaisut
Robalta löytyy kompakti oleskelutila, jossa voi sekä pitää palaveria neuvottelupöydän ääressä, että viettää iltaa mukavilla sohvaryhmällä istuskellen. Tiloissa on keittiö ja löyly- sekä suihkutilat. Tilat soveltuvat jopa 20 henkilön tilaisuuksiin.

Löyly- ja suihkutilat
Tilassa oleva hiustenkuivain, vartalonpesuaineet ja shampoot ovat vapaasti käytettävissä. Löylyhuoneeseen mahtuu saunomaan yhtä aikaa noin 10 saunojaa.
Ohjeistuksen kiukaan käytöstä tulee tulo-ohjeiden mukana, ja käynnistysohjeet löytyvät myös saunatilan seinältä. Huomioithan, että saunan lämmitys kuuluu asiakkaalle ja kiukaan lämpeneminen kestää noin 45 minuuttia.

Keittiö
Tiloihimme voi tuoda omat ruoat ja juomat tai tilata herkulliset tarjoilut kauttamme. Tutustu oivallisiin menuvaihtoehtoihimme tästä. Lisätietoa ja varaukset hoituvat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected] Catering-tarjoilut on järjestettävissä vähintään 20 hengen seurueille.
Käytettävissä on keittiö, josta löytyy kahvin- ja vedenkeitin, mikro, jääkaappi sekä astianpesukone. Lisäksi keittiössä on astiasto 20 henkilölle, joka sisältää viinilasit, kuohuviinilasit, vesilasit, mukit, ruokalautaset, aterimet sekä tarjoiluastiaston.

Lisäpalvelut
-Pyyhe- ja laudeliinasetti 5 €/kpl
-Catering – alkaen 19,00/hlö – Kysy lisää asiakaspalvelustamme
-Lisäsiivous 55 €/h

Tilojen soveltuvuus
-Löylyhuone 10-12 henkilölle
-Juhlat jopa 20 henkilölle
-Kokoukset 12 henkilölle
-Tilat on mahdollista vuokrata klo 04.00 asti

Saunat.fi Roban saunatilat soveltuvat jopa 20 henkilön tilaisuuksiin. Oleskelutilasta löytyy pitkä pöytä ruokailua sekä kokoustamista varten, ja istumapaikat 12 henkilölle. Lisäksi oleskelutiloihin kuuluu mukavat sohvaryhmät, rentoa oleskelua varten. Tiloista löytyy myös lisätuoleja. Roban erikoisuus on tilavan saunan ja peseytymistilojen lisäksi uima-allas. Ota siis myös uimapuku mukaan.

Iso Roobertinkatu 12, 00120 Helsinki

Saunan varustus:

Astianpesukone

Astianpesukone

Keittiö

Keittiö

Pyyhkeet ja laudeliinat

Astiasto 24 henkilölle

Astiasto 24 henkilölle

Wifi

Tilassa rajaton wifi

Perus äänentoisto

Tiloista löytyy perus äänentoisto

Kylmäsäilytystilaa

Kylmäsäilytystilaa

Uima-allas

Uima-allas

TV

TV

Varaa

Saunat.fi - Upeiden sauna- ja kokoustilojen sivusto.

Furuvikintie 5, 00870 Helsinki
[email protected]
044 989 3454

T4T Ventures Oy, 1927803-7

Tilaa Saunat.fi uutiskirje

Copyright Saunat.fi © 2020. Kaikki oikeudet pidätetään.
Varaa