Saunat.fi Tapiola

Länsituuli Västanvinden 1, 02100 Espoo 30


Hyödynnä heinäkuun superale!

Kaikki kaupunkisaunojen varaukset heinäkuulle - 50 %, koodilla heinä50 .

Syötä koodi ja näe lopullinen hinta ostoskorin kautta!


Saunat.fi Tapiola on kokous- ja saunatila, joka sijaitsee Tapiolan keskustassa, aivan metroaseman läheisyydessä kauppakeskuksen ylimmässä kerroksessa. Tämän valoisan edustustilan keskeinen sijainti tarjoavat mahtavat puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiselle.

Tapiolan tilat koostuvat viihtyisästä loungesta, keittiöstä, tilavasta saunasta sekä suuresta terassista, josta on upeat näköalat Tapiolan yli. Tiloissa on suuret ja avarat ikkunat, jotka tuovat valoa tilaan ja joista kelpaa tähystellä Tapiolan maisemia. Toimivat tilaratkaisut mahdollistavat rennon yhdessäolon tai virallisemman kokouksen. 

Saunat.fi Tapiola on varattavissa aikavälillä 07:00-04:00. Lisätunnit varaukseen maksavat alkaen 50€/tunti, paikan päältä ostettuina 75€ /h. Mikäli valmiit tarjoamamme aikavälit eivät ole sopivat, laitathan tarjouspyynnön, niin räätälöimme sinulle sopivan pituisen varauksen.

Tila soveltuu monipuolisesti erilaisten tilaisuuksien viettoon! Tiloissa vietät unohtumattomat syntymäpäiväjuhlat, kauden päättäjäiset, polttarit, valmistujaiset tai rennot saunaillat. Pitkän pöydän ansiosta tila soveltuu hyvin myös koulutuksiin, kokouksiin ja yrityskäyttöön.

Tilavuokran hintaan normaali loppusiivous sekä pyyhkeet ja laudeliinat kymmenelle. Lisäpyyhkeitä on saatavilla lisämaksusta. 

Maksullisia pysäköintipaikkoja on P-Länsikulman hallissa K1 ja K2 -kerroksissa (huomioithan parkkihallien voimassa olevat pysäköintiehdot ja aukioloajat).

Tilat sijaitsevat osoitteessa: Länsituuli 1 A, 4. kerros, 02100 Espoo

Viihderatkaisut

Saunat.fi Tapiola on varusteltu muun muassa televisiolla ja perusäänentoistolla. Tiloissa on JBL –merkkinen bluetooth kaiutin musiikin kuuntelua varten. Tiloissa on käytettävissä Wifi-verkko veloituksetta. Muistathan ottaa mukaan tarvittavat piuhat ja adapterit! 

Tilaratkaisut

Tapiolan tiloihin kuuluvat saunan ohella tilavat oleskelutilat sekä terassi upeilla maisemilla. Tiloissa on myös hyvin varusteltu keittiö, tilava sauna sekä viihtyisät suihku- ja pukutilat. Huomaattehan, että tilaan kulku ei ole esteetön. 

Saunatilat

Löylyhuoneeseen mahtuu saunomaan yhtä aikaa noin 10 saunojaa. Tilasta löytyy hiustenkuivain, vartalonpesuaineet ja shampoot. Suihkutilat ovat hyvin viihtyisät!

Ohjeistuksen kiukaan käytöstä saat tulo-ohjeiden mukana sekä käynnistysohjeet löytyvät saunatilan seinältä. Huomioithan, että saunan lämmitys kuuluu asiakkaalle ja kiukaan lämpeneminen kestää noin 45 minuuttia.

Keittiö

Tiloihin voi tuoda halutessaan omat ruoat ja juomat tai tilata herkulliset tarjoilut kauttamme. Catering-tarjoilut on järjestettävissä vähintään 15 hengen seurueille. Keittiössä on jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin, astianpesukone, mikro sekä uuni (HUOM! ei hellalevyjä).

Lisäksi tilassa on astiasto 24 henkilölle, joka sisältää: viinilasit, kuohuviinilasit, vesilasit, mukit, ruokalautaset, syvät lautaset, aterimet sekä tarjoiluastiaston.

Lisäpalvelut:

  • Pyyhe- ja laudeliinasetti 5 €/kpl
  • Kylpytakki 15 €/kpl
  • Catering alkaen 26,00€/hlö
  • Lisäsiivous 55 €/h

Tilojen soveltuvuus:

  • Löylyhuone 10-12 henkilölle
  • Juhlat jopa 30 henkilölle
  • Kokoukset 12 henkilölle


Tutustu tiloihimme 360 -videon avulla:Saunan varustus:

Astianpesukone
Astianpesukone
Keittiö
Keittiö
Pyyhkeet ja laudeliinat
Astiasto 24 henkilölle
Astiasto 24 henkilölle
Wifi
Terassi
Terassi
Perus äänentoisto
Kylmäsäilytystilaa
Kylmäsäilytystilaa
Vedenkeitin
Vedenkeitin
Mikro
Mikro
Kahvinkeitin
Kahvinkeitin

Varaa


Kirjaudu

Muista minut