Lippu Lahjakortti Arlan sauna Furuvik Grillikatos Furuvik Pihasauna Furuvik popup kärrysauna Furuvik Rantasauna Kuopion Saana Merisauna Saunat.fi Albert Saunat.fi City Saunat.fi Lauttasaari Saunat.fi Punavuori Saunat.fi Roba Saunat.fi Ruoholahti Saunat.fi Tapiola Saunat.fi Töölö Villa Furuvik Villa Vuosanta Lillvillan pihasauna Villa Vuosanta Rantasauna Villa Wuorio Rantasauna Tarjouspyyntö Avoimet saunavuorot Ilmoita saunatilasi mukaan Catering Meistä Usein kysytyt kysymykset Uutiskirje Ajankohtaista Kirjaudu

Varaus- ja sopimusehdot

SAUNAT.FI VARAUS- JA SOPIMUSEHDOT: 


Näitä ehtoja sovelletaan SAUNAT.FI / T4T Ventures Oy:n (“Vuokraaja”) hallinnoimien ja/tai omistamien tilojen vuokraukseen sekä määritellään Varaajan vastuut ja velvollisuudet.


VARAAMINEN 


Tilan varauksen alkamis- ja päättymisaika on ilmoitettu tilausvahvistuksessa. Varaus vahvistuu kun Varaaja hyväksyy nämä varaus- ja sopimusehdot tai kun vuokra on kokonaisuudessaan maksettu.


Vuokra-ajan tulee sisältää valmistelu- ja purkutunnit sekä tavaroiden noudot ja haut.Vuokratun tilan tulee olla tyhjä varausajan päättyessä. Varaajan tulee olla vähintään 18-vuotias. Mikäli vuokratiloja on käyttämässä alle 18 vuotiaita, on tästä ilmoitettava varausta tehtäessä. Turvallisuussyistä Vuokraaja tarvitsee Varaajalta vähintään kahden tilaisuuteen osallistuvan henkilön yhteystiedot. 


Mahdollisista lisätunneista tulee sopia Vuokraajan kanssa erikseen ja niistä veloitetaan hinnaston mukainen erillinen maksu. Lisätunnit veloitetaan Ajax sähkölukkoon tallentuvien tulo-ja poistumisaikojen mukaisesti per alkava tunti. Huomaathan siis, että Vuokraaja voi veloittaa asiakasta lisätunneista vielä jälkikäteen, toteutuneen tilankäytön mukaan. Käytetyt lisäpyyhkeet ja laudeliinat sekä muut jälkikäteen tilatut lisäpalvelut veloitetaan varaajalta erikseen. Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tiloissa on kielletty ilman Vuokraajan etukäteen antamaa kirjallista lupaa. 


PERUUTUSEHDOT  


Peruutus yli 30 vrk ennen vuokra-aikaa, veloitetaan varausmaksu 25% kokonaisvuokrahinnasta. *


Peruutus alle 30 vrk ennen vuokra-aikaa, veloitetaan koko varauksen hinta. *


*)(Varaukset, jotka tehty alle 30 vuorokautta ennen vuokra-aikaa voidaan perua, jolloin pidätämme varausmaksun osuuden joka on 25% kokonaisvuokrahinnasta, mikäli varaus perutaan 14 vuorokautta ennen vuokra-aikaa. Peruutukset, jotka tulevat alle 14 vrk ennen vuokra-aikaa, veloitetaan koko varauksen hinta. 


Varaukset, jotka tehty alle 14 vuorokautta ennen vuokra-aikaa voidaan perua, jolloin pidätämme varausmaksun osuuden, joka on 25% kokonaisvuokrahinnasta, mikäli varaus perutaan 3 vuorokauden sisällä varauksen tekohetkestä. Kuitenkin viimeistään 48 tuntia ennen vuokra-aikaa.) 


Mikäli varauksen yhteydessä on palju, tulee varaus peruuttaa/ siirtää viimeistään 48 tuntia ennen vuokra-aikaa. Alle 48 tuntia tulleista peruutuksista veloitetaan palju täysihintaisena.


VARAUKSEN SIIRTÄMINEN


Varauksen siirto on varaajalle maksuton, mikäli se tehdään vähintään kolme viikkoa ennen varauksen alkuperäistä päivämäärää. Huomaathan, että siirto tulee kuitenkin tehdä viimeistään 48 tuntia ennen varausta. Alle 48 tuntia ennen varauksen alkua siirretyt varaukset lasketaan peruutuksiksi ja veloitamme tästä koko varauksen hinnan.


Mikäli Varaaja haluaa siirtää varaustaan alle 3 viikkoa ennen varauksen alkuperäistä aikaa, veloittaa Vuokraaja Varaajalta 150€ varaus- ja käsittelykuluja. Vuokraaja ei hyvitä hinnanmuutoksia. Peruutukset tehtävä kirjallisesti osoitteeseen [email protected]. Siirretty varaus tulee käyttää 6 kuukauden sisällä alkuperäisestä päivämäärästä.


Varauksen veloitukseton siirto ei koske juhlapyhiä, sesonkipäiviä tai pikkujoulukautta. Vahvistathan siirron aina kirjallisesti mailitse [email protected]. Pidätämme oikeuden veloittaa tilavuokramaksujen välisen erotuksen, mikäli siirrettävän päivän tilavuokra on aikaisempaa korkeampi. 


Rahapalautus suoritetaan 30 arkipäivän kuluessa.


HINNAT JA MAKSUEHDOT 


Voimassa olevat hinnat määritellään Saunat.fi:n verkkokaupassa tai erillisessä tarjouksessa tai muiden yhteistyökumppaneiden palveluissa. Ilmoitetut hinnat sisältävät voimassa olevat arvonlisäverot. Vuokrahinta maksetaan kokonaisuudessaan varaamisen yhteydessä verkkomaksuna tai vaihtoehtoisesti Vuokraaja laskuttaa Varaajaa laskulla. Vuokran tulee olla maksettuna ennen vuokra-aikaa. Laskutuslisä 15€ laskulle. Maksuehto 10 päivää netto, laskun viivästyskorko on korkolain mukainen. 


Huomioithan, että tilamme ovat varattavissa useilla eri sivustoilla, joten on olemassa pieni mahdollisuus, että tila varataan samanaikaisesti eri foorumeista ja asiakaspalvelumme ei ole ehtinyt käsittelemään varauksia. Tällaisissa tapauksissa tila vuokrataan taholle, joka on ensimmäisenä varauksen tehnyt. Ensisijaisesti pyrimme löytämään vastaavan tilan jonossa olevalle varaajalle. Mikäli tällaista ei löydy, palautamme koko maksetun summan lyhentämättömänä. 


TILOJEN AVAUS 


Avain on noudettavissa vuokrauspäivänä Varaajalle erikseen toimitettavien ohjeiden mukaisesti ja palautus tapahtuu jättämällä avain Varaajan kanssa sovittuun paikkaan. Saapumisohjeet lähetetään Varaajalle ennen varausta sähköpostitse. Mikäli Vuokraaja luovuttaa saapumisohjeet eteenpäin, on hän vastuussa mahdollisista väärinkäytöistä. Ethän jaa koodeja eteenpäin vieraillesi.


Huomioithan, että saunan lämmitys kuuluu asiakkaalle ja kiukaan lämpeneminen kestää noin 45 minuuttia. (Poikkeuksena Furuvikin rantasauna, Pihasaunan alle viiden tunnin vuorot, Kärrysauna, sekä Arlan sauna, joissa kiukaat on valmiiksi lämmitettynä)


Omien ruokien/juomien ja muun rekvisiitan tuominen tilaan, ja vieminen pois tiloista tulee tapahtua yhdessä sovitun vuokra-ajan puitteissa. Vuokraaja huolehtii poistuessaan, että tilat ovat kunnossa ja saunan kiuas on pois päältä. Mikäli Varaaja jättää kiukaan päälle tilan vuokra-ajan päätyttyä, Vuokraajalla on oikeus veloittaa Varaajalta 100 € lisämaksua. 


Tiloihin ei saa tuoda eläimiä. Tiloissa olevan, mahdollisen takan käyttö on ehdottomasti kielletty.

Valaisimet, kynttilät ja sähkölaitteet tulee sammuttaa, ikkunat ja ovet sulkea ja tilat tulee lukita poistuttaessa. 


VAHINGONTEKO JA LISÄSIIVOUS 


Varaaja vastaa vuokra-aikana Vuokraajalle, kiinteistölle ja/tai kolmannelle osapuolelle tai näiden omaisuudelle aiheutuneista vahingoista (myös välillisesti syntyneistä vahingoista), sekä niiden korjaamisesta aiheutuneista kustannuksista täysimääräisesti.


Varaaja ei saa siirtää kalusteita tiloissa. Tilojen tulee olla siistissä kunnossa vuokrauksen jälkeen (roskat roska- ja kierrätysastioissa, pullot ja tölkit kerättynä, astiat astianpesukoneessa tai kerättyinä keittiön tasolle, käytetyt pyyhkeet ja istuinaluset pyykkikoreissa). Ethän laita pulloja ja roskia samaan säkkiin, olemme ympäristöystävällinen yritys ja lajittelemme kaikki jätteet, jätteiden sekoittaminen hankaloittaa työtä huomattavasti. Huomaattehan myös, että tiskien määrä otetaan huomioon siivouksessa. Mikäli tiskiä kertyy paljon, suosittelemme tiskaamaan astioita tilaisuutenne aikana. Saunat.fi -tiloissa ei saa käyttää saunavihtoja, vihtojen käytöstä seuraa 55€ lisäsiivouskustannuksia. 


Veloitamme roskien, pullojen, tölkkien, tupakantumppien tai muun irtaimiston heittämisestä parvekkeelta tai terassilta alas 100€ lisäsiivouskuluja. Mikäli varauksesta aiheutuu kiinteistön yhteisille tiloille siivoustarvetta, Vuokraaja veloittaa Varaajaa 100€ lisäsiivouskustannuksia. Mikäli Varaaja rikkoo jotain vuokrattavan tilan tai kiinteistön irtaimistoa tai kiinteää kalustoa, veloittaa Vuokraaja korjauksesta aiheutuneiden kulujen lisäksi vähintään yhden tunnin työn, 55€/h. 


Mikäli vuokrauksen jälkeen ilmenee lisäsiivoustarvetta, laskuttaa Vuokraaja Varaajaa toteutuneiden kustannusten perusteella 55€ / alkava tunti, eritelisä 100€/erite. Kiinteistölle ja irtaimistolle aiheutuneet vahingot laskutetaan toteutuneiden kustannusten mukaisesti. Rikkoutuneen esineen ovh hinnan lisäksi, veloitamme asiakkaalta 100€ työ-ja hankintakuluja.


Kadonneista pyyhkeistä veloitetaan 25€/pyyhe. Kadonneista avaimista veloitetaan 100€ tai tarvittaessa lukkojen uudelleen sarjoittamisen hinta. Myös avainten palautuksen ohjeiden noudattamatta jättäminen aiheuttaa kuluja asiakkaalle.


Hätäuloskäyntien käyttö aiheuttaa hälytyksen, ja turhasta käytöstä veloitetaan vähintään 100€.


Varaaja tiedostaa että uima-allas tulee tyhjentää turvallisuussyistä kokonaan mikäli lasinsiruja joutuu altaaseen tai altaan vesi likaantuu muulla tavoin käyttökelvottomaksi. Varaaja vastaa altaan tyhjennyksestä, puhdistuksesta ja täytöstä aiheutuneista kustannuksista ja lasku työstä lähetetään suoraan Varaajalle. Aiheutuneesta lisätyöstä ja vesimaksuista veloitetaan vähintään 500 €.


LÖYTÖTAVARAT 


Varausajan päätyttyä tilat tulee tyhjentää kaikista mukana tuoduista tavaroista. Tiloihin mahdollisesti jääneitä arvotavaroita voi tiedustella sähköpostitse Saunat.fi- asiakaspalvelusta [email protected] Löytötavaroita ei kuljeteta Varaajalle, vaan Varaaja noutaa ne erikseen sovitulla tavalla. Löytötavaroiden käsittelystä peritään vähintään 25€ käsittelymaksu tai niiden käsittelystä aiheutuneet toteutuneet kustannukset. Löytötavaroita säilytetään 2 viikkoa. 


JÄRJESTYSSÄÄNNÖT 


Varatuissa tiloissa saa yhtäaikaisesti olla korkeintaan Vuokraajan ilmoittama enimmäishenkilömäärä. Tilojen tuloaulassa on tallentava kameravalvonta. Vuokraajalla tai tämän valtuuttamalla edustajalla on oikeus tarpeen vaatiessa keskeyttää tilaisuus tiloissa, mikäli tilaisuuden katsotaan aiheuttavan häiriötä ulkopuolisille tai sallittu henkilömäärä ylittyy. Varaaja on velvollinen maksamaan vartijakäynnistä sekä pelastulaitoksen käynnistä koituneet kustannukset (minimiveloitus 100€), mikäli siihen tulee tarvetta. Tiloihin ei saa tuoda omia dj-laitteita ja järeämpiä PA-systeemejä, ellei tästä ole etukäteen vuokraajan kanssa sovittu.. Tupakointi on sallittu ainoastaan ulkotiloissa erikseen osoitetuilla paikoilla tai tupakointihuoneessa. Tiloihin saa tuoda omia juomia ja ruokia. Muissa, kuin vuokratuissa tiloissa tulee aina olla pukeutunut. Pyyhe päällä kulkeminen muissa kuin vuokratuissa tiloissa on siis kielletty. Ylimääräistä liikkumista kiinteistöjen yhteisissä tiloissa tulee välttää. Huomioithan, että aula- ja käytävätilat ovat vain tiloihin kulkemista varten. 


Savukoneen käyttö tiloissamme on ehdottomasti kielletty! 


REKLAMAATIOT 


Mahdolliset tiloihin liittyvät puutteet ja muut huomautukset on ilmoitettava Vuokraajalle välittömästi. Reklamaatiot on esitettävä Vuokraajalle vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse. 


VUOKRAAJAN OIKEUS PERUUTUKSEEN 


Ylivoimaisen esteen (force majeure) sattuessa vuokraaja voi peruuttaa tilan varauksen. Tällöin varaaja saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin. Muita peruutuksen johdosta varaajalle aiheutuneita kustannuksia vuokraaja ei korvaa. Vuokranantaja pidättää itsellään oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin. 


VARAAMME OIKEUDEN PÄIVITTÄÄ EHTOMME TARPEEN VAATIESSA. 


VUOKRAAJA: Saunat.fi / T4T Ventures Oy, Furuvikintie 5, 00870 Helsinki, 

Saunat.fi 044 989 3454

Villa Furuvik 0400 485 425

Y-tunnus : 1927803-7, Kotipaikka: Helsinki.