Sauna maailmalla - Blogipostaus

Ajankohtaista • Sauna maailmalla - Blogipostaus

22.10.2019 • Uutiset

Sauna maailmalla - blogi Saunat.fi Cityssä

Sauna maailmalla - blogin täytyy olla saunomisen ystävän lempiluettavaa! Se perehtyy saunomisen kulttuuriin Suomessa ja maailmalla, sauna-aiheiseen rekvisiittaan ja saunomisen myytteihin. Sauna maailmalla -Katin kirjoituksista huokuu rakkaus saunaa kohtaan ja niitä lukiessa kasvaa melkoinen hinku hypätä lauteille itsekin.
Yhteistyön merkeissä saatiinkin Kati ystävineen ja Sauna maailmalla-blogeineen saunomaan meidän Saunat.fi Cityn saunatiloihin. Mikä voisikaan olla parempi tapa viettää iltaa vanhojen ystävien kanssa kuin rentouttava saunailta? Lue alta kuinka ystävien jälleennäkeminen on sujunut.   ******************************

Sauna, jossa tavata ystäviä rauhassa

***Kaupallinen yhteistyö*** Sauna, jossa tavata ystäviä rauhassa. Saunan lauteilla istuminen ja jutteleminen ystävien kanssa on parasta mitä minä tiedän.
sauna, jossa tavata ystavia
Olen ollut ulkosuomalainen jo reilu 8 vuotta. Tavallaan aika tuntuu lyhyeltä, mutta toisaalta onhan kahdeksan vuotta pitkä aika. Ystävät, kaverit, tuttavat ja perhe, heitä ikävöin. Valitettavasti en näe heitä niin usein kuin haluaisin. Välillä tuntuu pahalta, koska tuntuu siltä, että jään joka asiasta paitsi. Synttärit, rippijuhlat, YO-juhlat, nimipäivät, you name it. Ihan vain normaalit kahvittelut ja illanistujaiset ja ne hetken mielijohteesta tehdyt reissut tai kävelyretket ystävän kanssa. Joten odotukset on aina kovat, kun suunnittelen lomamatkaa Suomeen. Haluaisin tavata ja nähdä kaikkia, mutta se ei vain ole mahdollista. Alkuvuosina tein sitä, että treffasin kaikkia useasti ja niin montaa kuin vain kerkesin. Yhden viikon loman aikana laskin että olin tavannut yli 50 ystävää, kaveria, tuttua ja sukulaista. Aikamoinen luku vai mitä? Viime vuosina on ystävät tipahtaneet syystä tai toisesta. En tiedä onko syy minussa vai siinä, että asun ulkomailla? Välillä tuntuu, että yhteydenpito on yksipuolista. Ja se harmittaa ja suututtaa, ettei viesteihini vastata. Okei, on ihmisiä joiden kanssa tiedän ettei ystävyys siitä mihinkään katoa. Heidän kanssaan osataan jatkaa siitä mihin on jääty. Se on ihana asia se ja sitä osaan arvostaa. Luonnollisesti niitä ystäviä ei vain olla niin paljon kuin aikaisemmin. Mutta kyllä se satuttaa, kun kuulen lauseet: ”Ei ole varaa/aikaa tulla teitä moikkaamaan ja kuitenkin matkustetaan pari kertaa vuodessa johonkin toiseen lomakohteeseen”. Olen viime vuosina koittanut keksiä erilaisia tapoja ja paikkoja, missä tavata ystäviä. Lue lisää: Suomi-lomat.
sauna, jossa tavata ystavia

Saunailta

Viime kesänä halusin tavata mahdollisimman montaa ystävää saman aikaisesti. Voi olla, että tämä tapa ärsyttää ystäviäni, mutta valitettavasti en voi joka kerta luvata tavata kahden kesken. Minulla on usein mies ja poika mukana, ja me olemme lomalla Suomessa vain muutaman viikon vuodessa. Tosiaan viime kesänä keksin, että pidän sauna-illan ystävilleni. Koska olen pk-seudulta kotoisin niin paikaksi valikoitui saunat.fi:n City Sauna Kampissa. Sovittiin yhteistyökuvioista hyvissä ajoin, koska lennot oli sovittu ja minulla oli yksi ainoa vapaa lauantai. Päätin valita tämän päivän, vaikka tiesin, että tämä viikonloppu voi olla hankala. On häitä, synttäreitä, matkoja jne. Tosiasia on se ettei kaikki pääse muutenkaan ikinä paikalle. Se on harmittava tosiasia, joka pitää joka kerta käydä läpi. Innostuin saunaillan järjestämisestä niin, että tein sauna-aiheiset kutsukortit ja lähetin niitä ystäville.
Sauna Maailmalla
Koko ajan jännitti, että tuleeko kukaan paikalle. Se vasta noloa olisikin, että viettäisin yksin aikaa mielettömässä saunapaikassa. Todella moni ilmoitti ettei pääse. Mutta samaan aikaan olin mielissäni siitä, että myös niin moni sanoi pääsevänsä paikalle. Ihanaa, ei tarvitse saunoa yksin. Kesä ja varsinkin heinäkuu on vaikeaa aikaa, monilla on lomat alkaneet ja muitakin juhlia on joihin pitää osallistua. Ulkosuomalaisen ystävän tapaaminen ei ole kaikilla numero ykkösenä listalla. Kaikilla on omat elämät ja suunnitelmat.
saunat.fi

City Sauna Kampissa

Saavuttiin City Saunaan aikalailla klo 17 ja pistettiin heti sauna päälle. Ystäviä alkoi valumaan paikalle ja kuulumisia vaihdettiin. Ihanaa oli nähdä rakkaita ystäviä. Kuulumisien vaihtamisessa meni kauan aikaa ja saunomaan päästiin vasta kuuden jälkeen. Sauna oli lämmennyt kuumaksi, koska oltiin unohdettu koko asia. Ystävien kanssa saunan lauteilla istuessa olo oli hyvä. Ihan kuin sitä pitkää matkaa tai aikaa ei välissä olisikaan ollut. Olo oli niin kuin ennenkin. Mieli oli onnellinen ja rauhallinen. Sauna rauhoittaa mielen ja kehon ja parasta se on ystävien seurassa. Sauna oli aivan loistava paikka tavata ystäviä, vaihtaa kuulumisia, syödä ja juoda. Harmi vain, että ilta/päivä loppuu aina liian nopeaan. Meillä oli kivaa ja mukavaa yhdessä. Harmittavasti ilta loppui nopeaan ja siirryttäessä seuraavaan paikkaan. Alkoi takaraoivossa jyskyttää, että milloin näen ystävät seuraavan kerran? Jokainen ulkosuomalainen tietää, että kuinka raastava tunne se on kun joudut hyvästelemään ystäväsi, etkä tiedä milloin näet seuraavan kerran. näin kävi tänäkin iltana. Varasin meille koko illan aikaa klo 17-22, ja ajattelin, että se varmasti riittää. Toisin kävi, voin kertoa, että se viisi tuntia meni kuin siivillä. Lopuksi me siivottiin vauhdilla ja poistuttiin paikalta tasan klo 22.00. Tämän kun olisin tiennyt olisin varannut paikan kello 24.00 asti. Toki olisi ollut mahdollista saada lisäaikaa laittamalla viesti heille. Ohjeet ovat ohjekyltissä seinällä ja ohjevihkosessa. Mutta me päätettiin jatkaa matkaa Helsingin yöhön. Joten suosittelen varaamaan ihan koko illan ellei jopa koko päivää. Hyvässä seurassa aika menee niin nopeasti. City Sauna oli aivan mielettömän ihana ja tilat olivat isot. Paikka oli hyvin varusteltu, laseja, kannuja, kuppeja, kulhoja. Jääkaappi juomia ja ruokia varten. Paikkoihin saa tuoda omat juomat ja ruuat, mutta toki maksua vastaan on mahdollista tilata ruoka sinne.
sauna, jossa tavata ystavia
Sauna, jossa tavata ystäviä
Sauna oli hieman pieni, mutta kyllä me 7 naista mahduttiin yhdellä kertaa saunan lauteille. Tämän tekstin myötä olikin ihana palata viime kesään ja ihaniin hetkiin ja keskusteluihin ystävien kanssa. Suosittelen saunat.fi saunoja, niitä on ympäri pääkaupunkiseutua listan näet nettisivuilta. Ensi kerralla kokeilemme jonkun toisen saunan. Artikkeli on kirjoitettu kaupallisessa yhteistyössä saunat.fi:n kanssa.
saunat.fi

Missä sinä tapaat ystäviä?

Linkki alkuperäiseen postaukseen https://saunamaailmalla.com/sauna-jossa-tavata-ystavia-rauhassa/
Ajankohtaista

Kirjaudu

Muista minut