Furuvik Rantasauna

5 Furuvikintie 5, 00870 Helsinki 30


AVOIMET SAUNA- JA UINTIVUOROT, Liput alk.17 €, lapset alle 15v. 8€

Lippu pitää ostaa etukäteen verkkokaupasta, lippuja on rajoitetusti myynnissä per vuoro.

Furuvikin rantasaunalla järjestetään ympäri vuoden avoimia saunavuoroja. Laiturilta voi pulahtaa mereen kesäisin ja talvisin. Furuvikin Rantasaunan löylyhuoneeseen mahtuu kerrallaan tusinan verran saunojia. Suihkutilassa on kaksi suihkua ja pieni pukuhuonetila. Lisää pukuhuonetilaa on pukukoppivaunussa, jossa on myös lukollisia kaappeja arvoesineille. Saunalle saavuttaessa ei tarvitse ilmoittautua missään.

Sauna- ja uintilipun hinta sisältää hiusten- ja vartalonpesuaineet. Tuothan oman pyyhkeen ja istuinalusen mukanasi. Sekasaunavuorolla saunotaan uima-asu päällä. Meiltä voit tarvittaessa vuokrata myös pyyhkeen, laudeliinan tai saunatakin käyttöösi paikan päältä. Jos et tehnyt sitä varauksen yhteydessä, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme ennen saunavuorosi alkua.

SAAPUMISOHJEET RANTASAUNALLE


Vuoroja on useamman kerran viikossa. Kurkkaa ajantasaiset vuorot.

HUOM! Avaamme yleensä viikottain lisävuoroja vakituisten saunavuorojen lisäksi

SEKASAUNAVUOROT

Ma klo 15 - 21

Ke klo 15 - 21

Su klo 10 - 22

Pe ja la 10-22


NAISTEN SAUNAVUOROT

Ti klo 15 - 21

To klo 15 - 21

Mikäli vuorolla on täyttä, kannattaa ilmoittautua jonotuslistalle, sillä paikkoja vuoroille vapautuu silloin tällöin.

Rantasaunan avoimille vuoroille myydään myös 5 ja 10 -kerran sarjakortteja sekä lahjakortteja. Sarjakortit on ostettavissa verkkokaupastamme.

Ota some-kanavamme seurantaan, niin saat tietoa tarjouksista ja ylimääräisistä saunavuoroista:

Instagram: @furuvik_rantasauna

Facebook: @furuvikrantasauna

Voit valita itsellesi sopivimman sauna- ja uintiajan. Saunavuoromme ovat hyvin suosittuja, joten saavuthan paikalle vasta, kun varaus alkaa, olethan valmis saunasta ja pesuhuoneesta viimeistään 15 min ennen vuoron loppua ja valmiina pukeutuneena vuokra-ajan päättymiseen mennessä. Näin pidetään huolta siitä, että saunominen pysyy varausajan puitteissa ja myös seuraavat saunojat pääsevät aloittamaan vuoronsa ajallaan.

Sauna- ja uintilipun hinta sisältää hiusten- ja vartalonpesuaineet. Sekasaunavuorolla saunotaan uima-asu päällä. Saunalta voi lainata veloituksetta uima-asuja ja sandaaleita. Rantasaunan jääkaapista on mahdollisuus ostaa alkoholittomia virvokkeita MobilePaylla tai käteisellä.

Meiltä voit vuokrata myös pyyhkeen, laudeliinan tai saunatakin, jos et tehnyt sitä varauksen yhteydessä, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme ennen saunavuorosi ajankohtaa.

Mikäli sinulla on avoimiin saunavuoroihin liittyviä kysymyksiä, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme [email protected] tai puhelimitse 044 989 3454.Kirjaudu

Muista minut