Arlan sauna

Kaarlenkatu 15, 00530 Helsinki 30


ARLAN SAUNA TOISTAISEKSI SULJETTU!!!Sauna Arla on helsinkiläistä kaupunkikulttuuria puhtaimmillaan. Ihmiset kokoontuvat Arlaan viettämään aikaa yhdessä, rentoutumaan ja nauttimaan hyvistä löylyistä. Voit tuoda omat juomat ja ruuat mukanasi tai ostaa virvokkeita ja naposteltavaa kassalta. Perinteinen yleinen sauna lämmitetään aina perjantaista sunnuntaihin. Arlan saunatilat ovat vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin sopimuksen mukaan joka viikonpäivänä yleisen saunan aukioloja ennen tai jälkeen tai päivinä, kun sauna on kiinni.

Saunan tilavilla lauteilla vallitsee leppoisa meininki ja napakat löylyt ovat vertaistaan vailla. Kertalämmitteisissä kiukaissa on yli tuhat kiloa kiviä, jotka pitävät löylyt kuumana aamusta iltaan asti. Kiukaat lämmitetään biokaasulla, noin neljä tuntia ennen saunan avaamista.

Miehille ja naisille on omat erilliset sauna- ja pukuhuonetilat eri kerroksissa. Kummallakin saunaosastolla on kolmisenkymmentä lukollista pukukaappia. Portaikossa kerrosten välillä on vaihtuva valokuvanäyttely.

Arlan tavaramerkki on metalliset pesuämpärit, joihin sekoitetaan oma sopivan lämpöinen pesuvesi. Satunnaisesti Arlassa käy perinteinen pesijä. Pesupöydällä makoillessa voit keskittyä rentoutumiseen, pesijän putsatessa kehosi päästä varpaisiin. Pesijän, vihdottajan, hierojan tai muita saunahoitoja voi tilata yksitistilaisuuksiin.

Arlan saunan verkkosivut: www.arlansauna.net


Arla yksityiskäyttöön?

Varaa yksityisvuorosi täältä.


MA, TI, KE, TO

Keskipäivän löylyt klo 13-16, hinta 299€

Alkuillan löylyt klo 16-19, hinta 299€

Iltalöylyt klo 19-22, hinta 299€

Hintaan sisältyy yksityinen saunavuoro yhteen saunaan 10 hengelle pyyhkeineen ja istuinalusineen, lisähenkilöt 15€ /hlö (max 40 hlöä).

Mikäli halutaan myös toinen sauna, pesu- sekä pukuhuonetilat käyttöön, sen hinta lisämaksuna 199€.


PE, LA, SU

keskipäivän saunavuoro klo 13-16 hintaan 299€

Jälkilöylylyt klo 21.30-23.00 hintaan 299€

Sauna Arla perustettiin vuonna 1929 Kallioon, osoitteeseen Kaarlenkatu 15. Arlan yleinen sauna palveli aluksi pääasiallisesti maalta kaupunkiin muuttavia, koska sodan jälkeen ei Helsingissä ollut tarpeeksi kunnollisia pesupaikkoja ja lämmin vesikin oli kortilla.

Arlan sauna on helsinkiläistä kaupunkikulttuuria puhtaimmillaan. Arlaan kokoonnutaan viettämään aikaa yhdessä, rentoutumaan ja nauttimaan hyvistä löylyistä. Kassalla myynnissä vihtoja, pientä syötävää ja juotavaa sekä Arlan fanituotteita. Voit tuoda mukanasi omat juomat ja ruuat. Tunnelmallinen sisäpiha toimii vilvoittelupaikkana ympäri vuoden.


Kirjaudu

Muista minut