Villa Furuvik

Furuvikintie 5, 00870 Helsinki 170


Helsingin Laajasalon Jollaksessa meren rannalla sijaitseva Villa Furuvik on ympärivuotisessa käytössä oleva viehättävä huvilamiljöö. Villa Furuvik sijaisee vain reilun 10 kilometrin päästä Helsingin rautatieasemalta – ajoaika keskustasta autolla on noin 20 minuuttia. Furuvikiin voi saapua myös julkisella liikenteellä, omalla veneellä tai tilausaluksella.

Villa Furuvikin alue koostuu reilun puolen hehtaarin kokoisesta vehreästä pihapiiristä, historiallisesta huvilasta, uniikista rantasaunasta, idyllisestä pihasaunasta sekä tunnelmallisesta grillikatoksesta. Aluetta ympäröi omenapuutarha, suojeltu Jollaksen räme, kaunis vanha puusto ja suojaisa merenranta. Furuvikissa voi järjestää niin yritys- kuin yksityistilaisuudet: häät, karonkat, kokoukset, tiimipäivät, pikkujoulut, syntymäpäivät, kaste- tai nimiäistilaisuudet, valmistujaiset, rippijuhlat, muistotilaisuudet, kauden päättäjäiset tai vaikkapa ystäväporukan illanistujaiset.

Huvilan alue ja pihapiirin rakennukset soveltuvat myös erinomaisesti kuvauskäyttöön. Furuvikin juhlasaliin mahtuu istuvalle illalliselle noin 80 vierasta. Kun käyttöön otetaan sekä sisä- että ulkotilat, pystytään järjestämään jopa yli 200 henkilön tilaisuuksia. Huvilan huoneita vuokrataan vuoden ympäri pienemmillekin porukoille esimerkiksi tiimipäivään tai pieneen minilomaan arjen keskellä. Rantasaunaa, pihasaunaa sekä grillikatosta on mahdollista vuokrata joko huvilan vuokrauksen yhteydessä tai erikseen.

Tiloihin on sallittua tuoda omat juomat ja ruoat, mutta jos haluat päästä helpolla, voit tilata tarjoilut myös meidän kauttamme. Teemme yhteistyötä paikallisten catering -yritysten kanssa ja meiltä löytyy yhteydet myös erilaisten elämyspalveluiden tarjoajiin, joten tarvittaessa myös ohjelman järjestäminen onnistuu. Myös venekuljetus isommallekin porukalle on järjestettävissä kätevästi kauttamme.

Voit kysyä tarjousta toivomastasi paketista lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai soittamalla numeroon 0400 485 425. Räätälöimme juuri teille sopiva kokonaisuus! Järjestämme huvilalla avoimet ovet vähintään kerran kuukaudessa. Avoimissa ovissa pääset tutustumaan tiloihimme ja juttelemaan meidän kanssamme toiveistanne. Tulevat avoimet ovet näet tästä linkistä. Tervetuloa tutustumaan tiloihimme ja tarjoamiimme palveluihin!

Tutustu tiloihimme 360-videoiden avulla:Saunan varustus:

Astianpesukone
Astianpesukone
Keittiö
Keittiö
Wifi
Terassi
Terassi
Perus äänentoisto
Videotykki
Videotykki
Kylmäsäilytystilaa
Kylmäsäilytystilaa
Palju
Palju
Astiasto 50 henkilölle
Astiasto 50 henkilölle
TV
TV
Vedenkeitin
Vedenkeitin
Uuni
Uuni
Mikro
Mikro
Kahvinkeitin
Kahvinkeitin
Keittolevy
Keittolevy
Piha-alue
Piha-alue
Liesi
Liesi

Varaa


Kirjaudu

Muista minut