Furuvik Rantasauna

5 Furuvikintie 5, 00870 Helsinki 30


Furuvikin verkkovajana aikoinaan palvellut Rantasauna sijaitsee suojaisan hiekkarannan kupeessa, aivan veden äärellä. Furuvik rantasauna on käytössä ympäri vuoden ja meillä pääset pulahtamaan mereen kesäisin ja talvisin.

FURUVIK RANTASAUNAN VUOKRAHINNAT

*2h yksityiset sauna- ja uintivuorot alkaen 129 €

*Koko päivän sauna- ja uintivuorot alkaen 949€

Lisätunnit alkaen 75€/kpl, paikan päältä ostettuina 100€/h.

Kellonaikoja voidaan myös räätälöidä toiveiden mukaan muiden varauksien puitteissa mahdollisuuksien mukaan. Hinnat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Sauna on valmiiksi lämmitetty ja hinta sisältää vartalon ja hiusten pesuaineet sekä normaalin loppusiivouksen. Furuvikin Rantasaunan löylyhuoneeseen mahtuu noin 10 henkilöä. Suihkutilassa on kaksi suihkua ja pieni pukuhuonetila. Lisäpukuhuonetilaa on pukukoppivaunussa, jossa myös lukollisia kaappeja arvoesineille. Löylyistä voi pulahtaa suoraan uimaan sekä talvisin avantoon! Mikään ei voita vilvoittelua saunan patiolla, Santahaminan siintäessä vastarannalla.

Tunnelmallisessa Rantasaunassa voi viettää erilaisia tilaisuuksia laidasta laitaan. Tilat sopivat erinomaisesti työpaikan virkistyspäiviin, syntymäpäiväkekkereiden viettoon, polttareihin sekä rentoihin viikonloppubrunsseihin.

Rantasaunalla on myös palju, jota on mahdollista vuokrata saunavuoron yhteydessä 299€ lisähintaan. Paljussa kelpaa istua sekä kesäillat auringonlaskua katsellessa, että talven pakkassäällä saunomisen löylyjen lomassa. Palju ja sauna meren rannalla - ja vielä pääkaupunkiseudulla - on uniikki yhdistelmä, joka on ehdottomasti koettava! Paljun saa tilata niin kylmänä kuin kuumana. Kylmä palju viilennetään jääpaloja sisältävällä vedellä, jopa +4 asteeseen. Palju tyhjennetään, pestään ja täytetään uudelleen joka varauksen yhteydessä. Paljun veteen ei lisätä kemikaaleja.

Rantasaunalla ja Villa Furuvikissa voi juhlia vaikka koko yön! Katetulla patiolla on reilusti istumatilaa sekä hyvät mahdollisuudet ruokailuun suuremmallakin porukalla. Voit myös vuokrata kaasugrillin käyttöösi 50€:n hintaan.

Tiloihin voit tuoda halutessasi omat ruoat ja juomat tai tilata herkulliset catering-tarjoilut kauttamme ja Rantasaunalla on jääkaappi ruokien ja juomien säilyttämiseen. Tutustu maittaviin menuvaihtoehtoihin tästä. Catering-tarjoiluiden minihenkilömäärä on 10 henkilöä. Rantasaunalle tuleva vesi on juomakelpoista Helsingin kaupungin vesijohtovettä.

Yli viiden tunnin yksityisvuoroille sisältyy pyyhkeet ja laudeliinat 10 henkilölle ja normaali loppusiivous. Huomoittehan, että alle viiden tunnin saunavuoroihin ei sisälly pyyhesettejä. Pyyhkeitä on mahdollista vuokrata hintaan 5€ / setti. Saunatakki- ja pyyhesetti saunatossuineen 12€ /hlö. Vihdat alkaen 10€.

Lämmitämme saunan toivottuun kellonaikaan valmiiksi, ellei toisin sovita.

Viereinen Helsingin kaupungin yleinen hiekkaranta on kaikkien käytettävissä, mutta rantasauna laitureineen sijaitsee omalla rajatulla alueella. Laiturin ansiosta paikalle voi saapua omalla veneellä tai suuremmalla porukalla tilausaluksella, kysy tarjousta asiakaspalvelustamme [email protected]. Syväys laiturin päässä on 2,4 metriä.


AVOIMET SAUNA- JA UINTIVUOROT

Furuvik rantasaunalla järjestetään ympäri vuoden avoimia saunavuoroja. Laiturilta voi pulahtaa mereen ympäri vuoden.

Tulo-ohjeet rantasaunalle

Vuoroja on useamman kerran viikossa. Kurkkaa ajantasaiset vuorot


Ota some-kanavamme seurantaan, niin bongaat tarjoukset ja ylimääräiset saunavuorot:

Instagram: @furuvik_rantasauna

Facebook: @furuvikrantasauna


Liput 17€/hlö Lippukaupasta. Voit valita itsellesi sopivimman kahden tunnin sauna- ja uintiajan. Vuorot alkavat kahden tunnin välein.

Sauna- ja uintilipun hinta sisältää hiusten- ja vartalonpesuaineet. Olemme luopuneet kertakäyttöisten peflettien käytöstä ja toivomme, että tuot oman istuinalusen mukanasi. Sekasaunavuorolla saunotaan uima-asu päällä.

Meiltä voit vuokrata myös pyyhkeen, laudeliinan tai saunatakin käyttöösi, jos et tehnyt sitä varauksen yhteydessä, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme ennen saunavuorosi ajankohtaa!

Tutustu tiloihimme 360 -videon avulla:


Furuvikin verkkovajana aikoinaan palvellut Rantasauna sijaitsee suojaisan hiekkarannan kupeessa, aivan veden äärellä. Helsingin kaupungin yleinen hiekkaranta on kaikkien käytettävissä, mutta rantasauna laitureineen sijaitsee omalla rajatulla alueella. Laiturin ansiosta paikalle voi saapua omalla veneellä tai tilausaluksella. Kysy tarjousta tilausaluskuljetuksista asiakaspalvelustamme [email protected]. Syväys laiturin päässä on 2,4 metriä.

Saunan varustus:

Pyyhkeet ja laudeliinat
Terassi
Terassi
Kylmäsäilytystilaa
Kylmäsäilytystilaa
Palju
Palju
Vedenkeitin
Vedenkeitin
Kahvinkeitin
Kahvinkeitin
Keittolevy
Keittolevy
Piha-alue
Piha-alue

Kirjaudu

Muista minut