Furuvik Rantasauna

5 Furuvikintie 5, 00870 Helsinki 30


Furuvikin Rantasauna sijaitsee aivan meren äärellä, metsän ja luonnonsuojelualueen ympäröimänä. Saunalla nautit pehmeistä ja kehutuista löylyistä suuresta merimaisemaikkunasta eri vuodenaikoja, säätä sekä Itämeren flooraa ja faunaa ihaillen. Furuvikin rantasauna on vuokrattavissa ympäri vuoden ja mereen pääsee uimaan kaikkina vuodenaikoina. Rantasaunalla järjestetään AVOIMIA SAUNAVUOROJA tai sen voi vuokrata YKSITYISESTI.


AVOIMET SAUNA- JA UINTIVUOROT

Furuvik rantasaunalla järjestetään ympäri vuoden avoimia saunavuoroja, vuoroja on useamman kerran viikossa.

Liput alk.18 €, lapset alle 15v. 8€. Valitse kalenterista itsellesi sopivin kahden tunnin sauna- ja uintiaika.

Sauna- ja uintilipun hinta sisältää hiusten- ja vartalonpesuaineet. Tuothan oman pyyhkeen ja istuinalusen mukanasi. Sekasaunavuorolla saunotaan uima-asu päällä. Meiltä voit tarvittaessa vuokrata paikan päältä myös pyyhkeen, laudeliinan tai saunatakin käyttöösi. Lainauikkareita voi lainata saunalla olevasta korista.

Hinnat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin.


Tunnelmallisessa Rantasaunassa voi viettää erilaisia tilaisuuksia laidasta laitaan. Tilat sopivat erinomaisesti kaveriporukoiden rentoutumishetkiin, työpaikan virkistyspäiviin, syntymäpäivien viettoon, polttareihin sekä rentoihin viikonloppubrunsseihin. 

FURUVIK RANTASAUNAN VUOKRAHINNAT

  • 2h yksityiset sauna- ja uintivuorot alkaen 149 €/vuoro
  • Palju 299 €
  • Kaasugrilli 50 €
  • 5 tunnin vuorot alkaen 399 €/vuoro
  • Pyyhe- ja laudeliinasetit 5 €/setti
  • Saunatakki- ja pyyhesetti 12 €/kpl. 
  • Vihdat alkaen 10 €

Vuokra-aikoja voidaan räätälöidä toiveiden mukaan. 

Sauna on valmiiksi lämmitetty ja hinta sisältää vartalon ja hiusten pesuaineet sekä tilan normaalin loppusiivouksen. Furuvikin Rantasaunan löylyhuoneeseen mahtuu kerrallaan tusinan verran saunojia. Suihkutilassa on kaksi suihkua ja pieni pukuhuonetila. Lisää pukuhuonetilaa on pukukoppivaunussa, jossa on myös lukollisia kaappeja arvoesineille. 

Rantasaunalla on palju, jota on mahdollista vuokrata saunavuoron yhteydessä 299€ lisähintaan. Paljussa kelpaa istua sekä kesäillat auringonlaskua katsellessa, että talven pakkassäällä löylyjen lomassa. Paljun voi tilata lämpimänä tai jääpaljuna. Kylmä palju viilennetään jääpaloilla, jopa +4 asteeseen. Palju tyhjennetään, pestään ja täytetään uudelleen jokaista varausta varten. Paljun veteen ei lisätä kemikaaleja.

Tiloihin voit tuoda halutessasi omat ruoat ja juomat tai tilata herkulliset catering-tarjoilut kauttamme. Rantasaunalla on jääkaappi ruokien ja juomien säilyttämiseen. Tutustu maittaviin menuvaihtoehtoihimme. Cateringin minimitoimitusmäärä on 10 henkilöä. Rantasaunalta voi ostaa alkoholittomia virvokkeita käteisellä tai Mobilepaylla. Saunalle tuleva vesi on juomakelpoista Helsingin kaupungin vesijohtovettä.

Yli viiden tunnin yksityisvuoroille sisältyy pyyhkeet ja laudeliinat 10 henkilölle. Pyyhkeitä, saunatakkeja ja turbaaneita on mahdollista vuokrata ennakkoon tai paikan päältä.

Viereinen Helsingin kaupungin yleinen hiekkaranta on kaikkien käytettävissä, mutta rantasauna laitureineen sijaitsee omalla rajatulla alueella. Laiturin ansiosta paikalle voi saapua omalla veneellä tai suuremmalla porukalla tilausaluksella, kysy tarjousta kuljetuksesta asiakaspalvelustamme [email protected]. Syväys laiturin päässä on 2,4 metriä.

Ota some-kanavamme seurantaan, niin saat nopeimmin tietoa tarjouksista ja ylimääräisistä saunavuoroista:

Instagram: @furuvik_rantasauna

Facebook: @furuvikrantasauna

SAAPUMISOHJEET RANTASAUNALLE.

Tutustu tiloihimme 360 -videon avulla:Saunan varustus:

Pyyhkeet ja laudeliinat
Terassi
Terassi
Kylmäsäilytystilaa
Kylmäsäilytystilaa
Palju
Palju
Vedenkeitin
Vedenkeitin
Kahvinkeitin
Kahvinkeitin
Keittolevy
Keittolevy
Piha-alue
Piha-alue

Kirjaudu

Muista minut