Saunaliput Verkkokauppa Arlan sauna Furuvik Grillikatos Furuvik Pihasauna Furuvik Rantasauna Krapin Sauna Elvilä Kuopion Saana Merisauna Sauna Rentola Saunaravintola Meri Saunat.fi Albert Saunat.fi City Saunat.fi Lauttasaari Saunat.fi Punavuori Saunat.fi Roba Saunat.fi Ruoholahti Saunat.fi Tapiola Saunat.fi Töölö Villa Furuvik Villa Vuosanta Lillvillan pihasauna Villa Vuosanta Rantasauna Tarjouspyyntö Avoimet saunavuorot Ilmoita saunatilasi mukaan Catering Meistä Usein kysytyt kysymykset Uutiskirje Ajankohtaista Lahjakortit Kirjaudu EN

Villa Furuvik

Furuvikintie 5, 00870 Helsinki 170


Helsingin Laajasalon Jollaksessa meren rannalla sijaitseva Villa Furuvik on ympärivuotisessa käytössä oleva viehättävä huvilamiljöö. Villa Furuvik sijaisee vain reilun 10 kilometrin päästä Helsingin rautatieasemalta – ajoaika keskustasta autolla on noin 20 minuuttia. Furuvikiin voi saapua myös julkisella liikenteellä, omalla veneellä tai tilausaluksella.

Villa Furuvikin alue koostuu reilun puolen hehtaarin kokoisesta vehreästä pihapiiristä, historiallisesta huvilasta, uniikista rantasaunasta, idyllisestä pihasaunasta sekä tunnelmallisesta grillikatoksesta. Aluetta ympäröi omenapuutarha, suojeltu Jollaksen räme, kaunis vanha puusto ja suojaisa merenranta. Furuvikissa voi järjestää niin yritys- kuin yksityistilaisuudet: häät, karonkat, kokoukset, tiimipäivät, pikkujoulut, syntymäpäivät, kaste- tai nimiäistilaisuudet, valmistujaiset, rippijuhlat, muistotilaisuudet, kauden päättäjäiset tai vaikkapa ystäväporukan illanistujaiset.

Huvilan alue ja pihapiirin rakennukset soveltuvat myös erinomaisesti kuvauskäyttöön. Furuvikin juhlasaliin mahtuu istuvalle illalliselle noin 80 vierasta. Kun käyttöön otetaan sekä sisä- että ulkotilat, pystytään järjestämään jopa yli 200 henkilön tilaisuuksia. Huvilan huoneita vuokrataan vuoden ympäri pienemmillekin porukoille esimerkiksi tiimipäivään tai pieneen minilomaan arjen keskellä. Rantasaunaa, pihasaunaa sekä grillikatosta on mahdollista vuokrata joko huvilan vuokrauksen yhteydessä tai erikseen.

Tiloihin on sallittua tuoda omat juomat ja ruoat, mutta jos haluat päästä helpolla, voit tilata tarjoilut myös meidän kauttamme. Teemme yhteistyötä paikallisten catering -yritysten kanssa ja meiltä löytyy yhteydet myös erilaisten elämyspalveluiden tarjoajiin, joten tarvittaessa myös ohjelman järjestäminen onnistuu. Myös venekuljetus isommallekin porukalle on järjestettävissä kätevästi kauttamme.

Voit kysyä tarjousta toivomastasi paketista lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai soittamalla numeroon 0400 485 425. Räätälöimme juuri teille sopiva kokonaisuus! Järjestämme huvilalla avoimet ovet vähintään kerran kuukaudessa. Avoimissa ovissa pääset tutustumaan tiloihimme ja juttelemaan meidän kanssamme toiveistanne. Tulevat avoimet ovet näet tästä linkistä. Tervetuloa tutustumaan tiloihimme ja tarjoamiimme palveluihin!

Tutustu tiloihimme 360-videoiden avulla:


Furuvikintie 5, 00870 Helsinki

Saunan varustus:

Astianpesukone

Astianpesukone

Keittiö

Keittiö

Wifi

Tilassa rajaton wifi

Terassi

Terassi

Perus äänentoisto

Tiloista löytyy perus äänentoisto

Videotykki

Videotykki

Kylmäsäilytystilaa

Kylmäsäilytystilaa

Palju

Palju

Astiasto 50 henkilölle

Astiasto 50 henkilölle

TV

TV

Vedenkeitin

Vedenkeitin

Uuni

Uuni

Mikro

Mikro

Kahvinkeitin

Kahvinkeitin

Keittolevy

Keittolevy

Piha-alue

Piha-alue

Liesi

Varaa

Varaa