Saunaliput Verkkokauppa Arlan sauna Furuvik Grillikatos Furuvik Pihasauna Furuvik Rantasauna Krapin Sauna Elvilä Kuopion Saana Merisauna Sauna Rentola Saunaravintola Meri Saunat.fi Albert Saunat.fi City Saunat.fi Lauttasaari Saunat.fi Punavuori Saunat.fi Roba Saunat.fi Ruoholahti Saunat.fi Tapiola Saunat.fi Töölö Villa Furuvik Villa Vuosanta Lillvillan pihasauna Villa Vuosanta Rantasauna Tarjouspyyntö Avoimet saunavuorot Ilmoita saunatilasi mukaan Catering Meistä Usein kysytyt kysymykset Uutiskirje Ajankohtaista Lahjakortit Kirjaudu EN

Saunat.fi Töölö

Mechelininkatu 45, 00250 Helsinki 15


Saunat.fi Töölön sauna- ja kokoustila sijaitsee Helsingin Taka-Töölössä Mechelininkadulla hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden keskellä. Tämä tunnelmallinen sauna sijaitsee omassa rauhassaan kiinteistön kellarikerroksessa.

Sauna Töölö soveltuu loistavasti erilaisten tilaisuuksien, kuten mukavien saunailtojen, pienten juhlien tai vaikka pienten taloyhtiöiden kokouksien järjestämiseen. Tiloissa voi juhlia klo 22 asti. Sauna- ja kokoustiloihin mahtuu 15 henkilöä. Löylyhuoneeseen mahtuu samaan aikaan jopa kuusi saunojaa.

Saunat.fi Töölöön pääsee kätevästi julkisilla ja auton parkkeeraus kadulle on myös mahdollista. Kivenheiton päässä saunatiloista sijaitsevat muun muassa Helsingin jäähalli, Töölön kisahalli sekä Sibeliuspuisto. Tilavuokra sisältää perusäänentoiston, normaalin siivouksen, pyyhkeet ja laudeliinat 10 henkilölle.

Tilaratkaisut

Töölön saunatila on noin 40 neliön kokoinen. Tunnelmallisissa tiloissa on viihtyisä loungetila, jossa viihtyy viettämään iltaa. Tiloissa on myös keittiö, pukeutumistilat, löylytilat, WC, sekä suihkutila.

Sauna- ja suihkutilat

Löylyhuoneeseen mahtuu jopa kuusi henkilöä kerralla saunomaan. Vuokraan sisältyvät pyyhkeet ja laudeliinat 10 hengelle. Suihkutiloissa olevat shampoot ja vartalonpesuaineet ovat vapaasti käytettävissä. Huomioithan, että saunan lämmitys kuuluu asiakkaalle ja kiukaan lämpeneminen kestää noin 45 minuuttia.

Keittiötiloihimme voi joko tuoda omat ruoka- ja juomatarjoilut tai tilata herkulliset tarjottavat kauttamme. Lisää tietoa tarjoiluistamme ja varaukset hoituvat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected].

Kätevän kokoinen keittiö on varusteltu muun muassa keittolevyillä, astianpesukoneella, mikrolla, jääkaapilla, lämpölevyllä sekä kahvin- ja vedenkeittimellä. Lisäksi käytettävissä on astiasto 15 henkilölle, joka sisältää viinilasit, kuohuviinilasit, vesilasit, mukit, ruokalautaset, aterimet sekä tarjoiluastiaston.

Lisäpalvelut


-Pyyhe- ja laudeliinasetti 5 €/kpl

-Catering – alkaen 19,00€/hlö – Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

-Lisäsiivoukset 55 €/h


Tilojen soveltuvuus

-Löylyhuone 6 henkilölle

-Juhlat ja kokoukset jopa 15 henkilölle

-Kokoukset pöydän ääressä 6 henkilölle, rennommat kokoukset n. 15 henkilölle


Tutustu tiloihin 360-videon avulla:


-

Mechelininkatu 45, 00250 Helsinki

Saunan varustus:

Astianpesukone

Astianpesukone

Keittiö

Keittiö

Pyyhkeet ja laudeliinat

Perus äänentoisto

Tiloista löytyy perus äänentoisto

Kylmäsäilytystilaa

Kylmäsäilytystilaa

TV

TV

Vedenkeitin

Vedenkeitin

Uuni

Uuni

Mikro

Mikro

Kahvinkeitin

Kahvinkeitin

Varaa

Varaa