Saunaliput Verkkokauppa Arlan sauna Furuvik Grillikatos Furuvik Pihasauna Furuvik Rantasauna Krapin Sauna Elvilä Kuopion Saana Merisauna Sauna Rentola Saunaravintola Meri Saunat.fi Albert Saunat.fi City Saunat.fi Lauttasaari Saunat.fi Punavuori Saunat.fi Roba Saunat.fi Ruoholahti Saunat.fi Tapiola Saunat.fi Töölö Villa Furuvik Villa Vuosanta Lillvillan pihasauna Villa Vuosanta Rantasauna Tarjouspyyntö Avoimet saunavuorot Ilmoita saunatilasi mukaan Catering Meistä Usein kysytyt kysymykset Uutiskirje Ajankohtaista Lahjakortit Kirjaudu EN

Saunat.fi Punavuori

Ratakatu 9, 00120 Helsinki 30


Saunat.fi Punavuoren tunnelmalliset saunatilat sopivat jopa 30 henkilön tilaisuuksiin. Tilassa on tilavat sauna- ja peseytymistilat sekä kaksi pukuhuonetta ja ihana poreamme. Oleskelutiloissa on pitkä pöytä, jonka ympärillä on istumapaikat 12:lle sekä mukavat sohvaryhmät. Tiloissa on myös lisätuoleja.

Punavuoren viihtyisät sauna- ja kokoustilat sijaitsevat lähellä Viiskulmaa, Alvar Aallon suunnitteleman talon kellarikerroksessa. Tilat sopivat hyvin rentoihin saunailtoihin, kokouskäyttöön tai suurempienkin juhlien järjestämiseen. Juhlatilaa on yhteensä 130 m2 ja näissä edustustiloissa voi juhlia vaikka klo 06:00 asti.

Tiloista löytyy suuri oleskelutila, pukuhuone-, suihku- ja löylyosastot, sekä vilvoitteluhuone poreammeella varustettuna. Lisäksi tiloissa on keittiö, josta löytyy kylmäsäilytystilaa sekä kiertoilmauuni (Huom! Ei hellanlevyjä).

Punavuoren tilaussaunaan voi halutessaan tuoda omat juomat ja ruoat, tai tilata herkulliset tarjoilut kauttamme. Lisää tietoa catering-tarjoiluista ja tilaukset hoituvat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected].

Tilavuokran hintaan sisältyy pyyhe- ja laudeliinasetti 10 henkilölle, sekä tilojen normaali loppusiivous. Lisäpyyhkeitä on mahdollista saada lisäveloituksesta 5€ /setti. Saunat.fi Punavuori on 15 min kävelymatkan päässä Kampin keskuksesta ja tilat sijaitsevat Johanneksen kirkkoa ja -puistoa vastapäätä.

Erinomaisten kulkuyhteyksien lisäksi Punavuoren saunatilaa ympäröi kattavat palvelut. Lähimmät kaupat sijaitsevat aivan kulman takana, Iso Roobertinkadulla, ja lähin ravintola löytyy jopa samalta kadulta. Punavuoresta lähin parkkihalli on Erottajan Q-park, jossa asiakkaamme saavat 20% alennusta pysäköinnistä. Alennuskupongit löytyvät saunatilan pöydältä. Alekuponki syötetään automaattiin lähtiessä ennen maksua.

Tutustu tiloihin 360-videon avulla:


Ratakatu 9, 00120 Helsinki

Saunan varustus:

Astianpesukone

Astianpesukone

Keittiö

Keittiö

Pyyhkeet ja laudeliinat

Wifi

Tilassa rajaton wifi

Poreamme

Poreamme

Perus äänentoisto

Tiloista löytyy perus äänentoisto

Videotykki

Videotykki

Astiasto 30 henkilölle

Astiasto 30 henkilölle

TV

TV

Vedenkeitin

Vedenkeitin

Uuni

Uuni

Mikro

Mikro

Kahvinkeitin

Kahvinkeitin

Varaa

Varaa