Saunat.fi City

5 Kalevankatu 9, 00100 Helsinki 50


Hyödynnä heinäkuun superale!

Kaikki kaupunkisaunojen varaukset heinäkuulle - 50 %, koodilla heinä50 .

Syötä koodi ja näe lopullinen hinta ostoskorin kautta!


Saunat.fi City on ylellinen tila Helsingin ydinkeskustassa Kampissa Hotelli Tornin kupeessa. Tila on arvokiinteistön ylimmän kerroksen edustava, modernisti sisustettu juhlahuoneisto. Avarassa kattohuoneistossa mahtuu helposti viettämään tilaisuuksia jopa 50 henkilön voimin. Saunat.fi City on varattavissa aikavälillä klo 07-04. Lisätunnit varaukseen maksavat 75€/tunti etukäteen varattaessa, paikan päältä tilaisuuden aikana 100€ /h.

Mikäli verkkokauppamme valmiit aikavälit eivät ole tilaisuuteenne sopivat, laitathan tarjouspyynnön, niin räätälöimme sinulle sopivan varauksen.

Tilassa on viihtyisä saunaosasto pukuhuoneella ja suuri lounge neuvottelupöytä sekä mittava sohvaryhmä. Tilat sopivat erinomaisesti erilaisten tilaisuuksien, kuten syntymäpäiväjuhlien, yritystilaisuuksien, kokousten, tiimipäivien ja rauhallisten illanviettojen järjestämiseen.

Mikäli haluat viettää tapahtumasi Helsingin ytimessä, nämä hurmaavat Cityn tilat ovat sinulle juuri oikea vaihtoehto!

Loungen yhteydessä on kätevä baarikeittiö astioineen, kylmälaitteineen sekä astianpesukone. Tilavuokran hintaan sisältyy pyyhkeet ja laudeliinat 10 henkilölle sekä tilojen normaali loppusiivous.

Tilat sijaitsevat vain muutaman askeleen päässä kauppakeskus Forumista, ja myös Kamppi on aivan kävelymatkan päässä. Cityn saunatiloihin pääsee kätevästi siis metrolla, raitiovaunuilla 4, 10 ja 6 sekä kaikilla Helsingin keskustaan saapuvilla busseilla.

Tilavarustus

Viihderatkaisut Saunat.fi City on varusteltu muun muassa 75″ -taulutelevisiolla ja perusäänentoistolla. Voit kytkeä laitteisiin tietokoneen. Musiikin kuunteluun tiloissa on Marshall -kaiutin, jonka voi yhdistää puhelimeen tai muuhun laitteeseen pyöreäpäisen aux-piuhan sekä bluetoothin avulla. Lisäksi käytössä on langaton Wifi -verkko veloituksetta. Televisiossa on HDMI -lähtö. Muistathan ottaa mukaasi muuta tarvittavat piuhat ja adapterit!

Tilaratkaisut

Tila koostuu suuresta oleskelutilasta, keittiöstä sekä löyly- ja pesutiloista. Upea ja valoisa oleskelutila on varustettu suurella neuvottelupöydällä, jonka ympärille mahtuu istumaan 12 henkilöä. Tämän lisäksi tiloista löytyy kaksi pyöreää pöytää tuoleineen, jotka mahdollistavat suurempienkin kokousten ja tilaisuuksien järjestämisen. Oleskelutiloissa on viihtyisät sohvaryhmät.

Pukuhuoneesta löytyy hiustenkuivain, sekä tilavuokraan sisältyvät pyyhkeet ja laudeliinat 10 hengelle. Suihkutiloista löytyvät vartalonpesuaineet ja shampoot ovat myös vapaasti asiakkaiden käytettävissä. Löylyhuoneeseen mahtuu saunomaan yhtä aikaa noin kuusi saunojaa. Ohjeistus kiukaan käytöstä tulee tulo-ohjeiden mukana, ja käynnistysohjeet löytyvät myös saunatilan seinältä. Otathan huomioon, että saunan lämmitys kuuluu asiakkaalle ja kiukaan lämpeneminen kestää noin 45 minuuttia.

Keittiö

Tiloihin on sallittua tuoda omat ruoat ja juomat, mutta voit myös tilata maittavat tarjoilut kauttamme. Lisätietoa catering-palvelusta ja varaukset hoituvat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme!

Keittiön varusteluun kuuluu mikro, kahvin- ja vedenkeitin, kylmäsäilytystilaa, astianpesukone sekä uuni (huom. ilman hellanlevyjä). Lisäksi käytettävissä on astiasto 24 henkilölle, joka sisältää viinilasit, kuohuviinilasit, vesilasit, mukit, ruokalautaset, aterimet sekä tarjoiluastiaston. Tilassa olevan pitkän pöydän mitat on 280cm x 110cm.

Lisäpalvelut

-Pyyhe- ja laudeliinasetti 5 €/kpl

-Saunatakki 15 €/kpl

-Catering – alkaen 26€ /hlö – Kysy lisää asiakaspalvelustamme

-Lisäsiivoukset 55 €/h

Tilojen soveltuvuus

-Löylyhuone 4-6 henkilölle

-Juhlat jopa 50 henkilölle

-Kokoukset 12 henkilölle pöydän ääressä, rennot kokoukset n. 20 henkilölleTutustu tiloihin 360-videon avulla:Saunat.fi City on ylellinen tila Helsingin ydinkeskustassa Kampissa Hotelli Tornin kupeessa. Tila on arvokiinteistön ylimmän kerroksen edustava, modernisti sisustettu juhlahuoneisto. Avarassa kattohuoneistossa mahtuu helposti viettämään tilaisuuksia jopa 50 henkilön voimin. Saunat.fi City on varattavissa aikavälillä klo 07-04. Lisätunnit varaukseen maksavat 75€/tunti etukäteen varattaessa, paikan päältä tilaisuuden aikana 100€ /h.

Saunan varustus:

Astianpesukone
Astianpesukone
Keittiö
Keittiö
Pyyhkeet ja laudeliinat
Wifi
Perus äänentoisto
Kylmäsäilytystilaa
Kylmäsäilytystilaa
Astiasto 30 henkilölle
Astiasto 30 henkilölle
TV
TV
Vedenkeitin
Vedenkeitin
Uuni
Uuni
Mikro
Mikro
Kahvinkeitin
Kahvinkeitin

Varaa


Kirjaudu

Muista minut