Lippukauppa Verkkokauppa Arlan sauna Furuvik Grillikatos Furuvik Pihasauna Furuvik popup kärrysauna Furuvik Rantasauna Kuopion Saana Merisauna Saunat.fi Albert Saunat.fi City Saunat.fi Lauttasaari Saunat.fi Punavuori Saunat.fi Roba Saunat.fi Ruoholahti Saunat.fi Tapiola Saunat.fi Töölö Villa Furuvik Villa Vuosanta Lillvillan pihasauna Villa Vuosanta Rantasauna Tarjouspyyntö Avoimet saunavuorot Ilmoita saunatilasi mukaan Catering Meistä Usein kysytyt kysymykset Uutiskirje Ajankohtaista Kirjaudu EN

Furuvik popup kärrysauna

Furuvikintie, 00870 Helsinki


Nyt ainutkertainen mahdollisuus testata pop up kärrypuusaunaa Furuvikin pihamaalla! Sauna soveltuu saunomisesta ja avantouinnista pitäville pienille (max.8 hlön) porukoille. Vuokraamme saunaa kahden tunnin pituisille vuoroille erikoishintaan 99€.

Furuvikin pop up kärrysauna sijaitsee Villa Furuvikissa, Laajasalon Jollaksessa. Osoitteemme on Furuvikintie 5, 00870 Helsinki. Kärrysauna on Furuvikin pihamaalla, rantasaunan yläpuolella.

Sauna on valmiiksi esilämmitetty. Huomioithan, ettäcvarauksen aikana lämmityksen ylläpito on asiakkaan vastuulla. Polttopuita on varattuna saunalla valmiina. Pop up kärrysaunaan mahtuu kerralla noin 8 henkilöä. Pukuhuonetilat ovat erillisessä pukuhuonevaunussa, josta löytyy myös lukollisia kaappeja arvotavaroiden säilytystä varten. WC- ja suihkutilat sijaitsevat Pihasaunalla, mereltä päin katsottuna vasemmassa reunassa rakennusta.

Saavuttehan paikalle vasta, kun varauksenne alkaa ja poistutte vuokra-aikanne päättymiseen mennessä. Näin pidetään huolta siitä, että saunominen pysyy varausajan puitteissa ja myös seuraavat innokkaat saunojat pääsevät aloittamaan vuoronsa ajallaan.Saapuessa ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Furuvikintie, 00870 Helsinki

Saunan varustus:

Piha-alue

Piha-alue

Varaa

Varaa