Saunaliput Verkkokauppa Arlan sauna Furuvik Grillikatos Furuvik Pihasauna Furuvik Rantasauna Krapin Sauna Elvilä Kuopion Saana Merisauna Sauna Rentola Saunaravintola Meri Saunat.fi Albert Saunat.fi City Saunat.fi Lauttasaari Saunat.fi Punavuori Saunat.fi Roba Saunat.fi Ruoholahti Saunat.fi Tapiola Saunat.fi Töölö Villa Furuvik Villa Vuosanta Lillvillan pihasauna Villa Vuosanta Rantasauna Tarjouspyyntö Avoimet saunavuorot Ilmoita saunatilasi mukaan Catering Meistä Usein kysytyt kysymykset Uutiskirje Ajankohtaista Lahjakortit Kirjaudu EN

Furuvik Pihasauna

Furuvikintie 5, 00870 Helsinki 30


Villa Furuvikin pihasauna on käynyt läpi täysremontin ja tilat on uudistettu täysin vanhaa kunnioittaen. Pihasaunan tilat soveltuvat erinomaisesti myös ulkojuhliin - käytössäsi on sisätilojen lisäksi suuri katettu terassi, piha-alue ja Furuvikin grillikatos.

Rakennus on toiminut aiemmin kanalana sekä myöhemmin asumista tukevana rakennuksena Furuvikin pihapiirissä. Uuteen pihasaunaan on valmistunut saunatilojen lisäksi myös keittiöt, sekä kokous- ja majoitustilat. Pihasaunan tilat tarjoavat asiakkaille monenlaisia mahdollisuuksia erilaisten yritys- ja yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Pihasaunan tiloissa juhlii ja saunoo isompikin porukka ja rakennuksessa on sekä oleskelutilat että majoitustilat, joissa voi majoittua jopa 10 henkilöä.

Vuokraa koko tila oman porukkasi käyttöön ja sauno ja juhli vaikka läpi yön. Saunan yhteydessä on terassi, jossa on mukava vilvoitella löylyjen välissä, istua katetun pöydän ääressä tai syödä vaikka aamiaista majoittumisen yhteydessä. Pihasaunan läheisyydessä on myös uimaranta n. 60 metrin päässä, jossa voi käydä pulahtamassa raikkaaseen meriveteen läpi vuoden.

Pihasaunan vuokraan kuuluu myös grillikatos. Grillikatoksen varusteluun kuuluu mm. puu- ja kaasugrilli. Perushintaan kuuluu polttopuut ja kaasugrillin voi vuokrata 50 € hintaan.

Pihasaunalla on myös palju, jota on mahdollista vuokrata saunavuoron yhteydessä 299€ lisähintaan. Paljussa kelpaa istua sekä kesäillat auringonlaskua katsellessa, että talven pakkassäällä saunomisen lomassa. Paljun saa tilata lämmitettynä tai kylmänä. Kylmä palju viilennetään jääpaloja sisältävällä vedellä, jopa +4 asteeseen. Palju tyhjennetään, pestään ja täytetään uudelleen joka varauksen yhteydessä. Paljun veteen ei lisätä kemikaaleja.


Pihasaunalla voi nauttia omia juomia ja omia ruokia. Halutessasi voit kysyä varauksen yhteydessä saunamenutarjousta myyntipalvelustamme.

Pihasaunan hinnat:

* 3h vuorot alkaen 199€

* Koko päivän vuorot alkaen 999€

*Staycation paketti su-to alk.1200€, sis. nukkumispaikat 10:lle hengelle, lisäpaikat mahdollisia. Sisäänkirjautuminen kello 16:00 ja uloskirjautuminen kello 12:00


Yli 5 tunnin varauksiin hintaan kuuluu myös pyyhkeet ja laudeliinat 10 hengelle.

Villa Furuvikin pihasaunan on käynyt läpi täysremontin ja ovet on nyt saatu avattua upeaan uudistettuun pihasaunaan. Pihasaunan tilat soveltuvat erinomaisesti myös ulkojuhliin – käytössäsi on sisätilojen lisäksi suuri katettu terassi, piha-alue ja Furuvikin grillikatos.

Rakennus on toiminut aiemmin kanalana sekä myöhemmin asumista tukevana talousrakennuksena Furuvikin pihapiirissä. Uuteen pihasaunaan on valmistunut saunatilojen lisäksi myös keittiöt, kokous- ja majoitustilat. Pihasaunan remontti on suunniteltu vanhaa kunnioittaen toimivaksi kokonaisuudeksi ja valmiit tilat tarjoavatkin asiakkaille monenlaisia mahdollisuuksia erilaisten yritys- ja yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Pihasaunan tiloissa juhlii ja saunoo isompikin porukka ja rakennuksessa on sekä oleskelutilat että majoitustilat. Tila taipuu niin kokouskäyttöön tai esimerkiksi tiimipäivän viettämiseen.

Tilassa on kaksi keittiöitä, joissa on vesipisteet. Käytössä on uuni, keittolevyjä, vedenkeitin ja kahvinkeitin. Astiasto 24 hlölle, lisävuokrahinnasta useammallekin hlölle.

Pihasaunan kaunis ja idyllinen miljöö antaa upeat puitteet erilaisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Pihan grillikatoksessa järjestyy kätevästi illallis- ja brunssikattaukset. Löylyhuoneesta pääsee kätevästi Pihasaunan patiolle vilvoittelemaan ja nauttimaan Furuvikin tunnelmasta.

Furuvikintie 5, 00870 Helsinki

Saunan varustus:

Astianpesukone

Astianpesukone

Keittiö

Keittiö

Pyyhkeet ja laudeliinat

Astiasto 24 henkilölle

Astiasto 24 henkilölle

Wifi

Tilassa rajaton wifi

Terassi

Terassi

Perus äänentoisto

Tiloista löytyy perus äänentoisto

Kylmäsäilytystilaa

Kylmäsäilytystilaa

Palju

Palju

Vedenkeitin

Vedenkeitin

Uuni

Uuni

Mikro

Mikro

Kahvinkeitin

Kahvinkeitin

Keittolevy

Keittolevy

Piha-alue

Piha-alue

Liesi