Furuvik Pihasauna

Furuvikintie 5, 00870 Helsinki 30


Furuvikin Pihasauna on vuokrattavissa läpi vuoden! Pidä saunailta, synttärit, polttarit tai juhli kavereiden kanssa muuten vaan. Mahdollisuus yöpyä - nukkumapaikkoja kymmenelle henkilölle. Valitse aamu-, ilta- tai kokopäivävaraus. Mikäli valmiit tarjoamamme aikavälit eivät ole sopivat, laitathan tarjouspyynnön, niin räätälöimme sinulle sopivan pituisen varauksen. Lisätunnit varaukseen maksavat alkaen 75€/tunti, paikan päältä ostettuina 100€ /h.

Villa Furuvikin pihasauna on käynyt läpi täysremontin ja tilat on uudistettu täysin vanhaa kunnioittaen. Pihasaunan tilat soveltuvat erinomaisesti myös ulkojuhliin - käytössäsi on sisätilojen lisäksi suuri katettu terassi, kaunis piha-alue ja Furuvikin grillikatos.

Rakennus on toiminut aiemmin kanalana sekä myöhemmin asumista tukevana rakennuksena Furuvikin pihapiirissä. Uuteen pihasaunaan on valmistunut saunatilojen lisäksi myös keittiöt, sekä kokous- ja majoitustilat. Pihasaunan tilat tarjoavat asiakkaille monenlaisia mahdollisuuksia erilaisten yritys- ja yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Pihasaunan tiloissa juhlii ja saunoo isompikin porukka ja rakennuksessa on sekä oleskelutilat että majoitustilat, joissa voi majoittua jopa 10 henkilöä.

Vuokraa koko tila oman porukkasi käyttöön ja sauno ja juhli vaikka läpi yön. Saunan yhteydessä on terassi, jossa on mukava vilvoitella löylyjen välissä, istua katetun pöydän ääressä tai syödä vaikka aamiaista majoittumisen yhteydessä. Pihasaunan läheisyydessä on myös uimaranta n. 60 metrin päässä, jossa voi käydä pulahtamassa raikkaaseen meriveteen läpi vuoden.

Pihasaunan vuokraan kuuluu myös grillikatos. Grillikatoksen varusteluun kuuluu mm. puu- ja kaasugrilli. Perushintaan kuuluu polttopuut ja kaasugrillin voi vuokrata 50 € hintaan.

Pihasaunalla on myös palju, jota on mahdollista vuokrata saunavuoron yhteydessä 299€ lisähintaan. Paljussa kelpaa istua sekä kesäillat auringonlaskua katsellessa, että talven pakkassäällä saunomisen lomassa. Paljun saa tilata lämmitettynä tai kylmänä. Kylmä palju viilennetään jääpaloja sisältävällä vedellä, jopa +4 asteeseen. Palju tyhjennetään, pestään ja täytetään uudelleen joka varauksen yhteydessä. Paljun veteen ei lisätä kemikaaleja.

Pihasaunalla voi nauttia omia juomia ja omia ruokia. Halutessasi voit kysyä varauksen yhteydessä saunamenutarjousta myyntipalvelustamme.

Pihasaunan hinnat:

* 3h vuorot alkaen 199€ (arkiaamut)

* Koko päivän vuorot alkaen 999€

*Staycation paketti su-to alk.1200€, sis. nukkumispaikat 10:lle hengelle, lisäpaikat mahdollisia. Sisäänkirjautuminen kello 16:00 ja uloskirjautuminen kello 12:00


Vähintään viiden tunnin varauksiin hintaan kuuluu myös pyyhkeet ja laudeliinat 10 hengelle.


Pihasaunan tilat soveltuvat erinomaisesti juhlaan kuin juhlaan ympäri vuoden – käytössäsi on sisätilojen lisäksi suuri katettu terassi, pihasaunan edustan piha-alue ja Furuvikin grillikatos.

Rakennus on toiminut aiemmin kanalana sekä myöhemmin asumista tukevana talousrakennuksena Furuvikin pihapiirissä. Uuteen pihasaunaan on valmistunut saunatilojen lisäksi myös keittiöt, kokous- ja majoitustilat. Pihasauna on entisöity vanhaa kunnioittaen toimivaksi kokonaisuudeksi ja valmiit tilat tarjoavatkin asiakkaille monenlaisia mahdollisuuksia erilaisten yritys- ja yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Pihasaunan tiloissa juhlii ja saunoo isompikin porukka ja rakennuksessa on sekä oleskelutilat että majoitustilat. Tila taipuu niin kokouskäyttöön tai esimerkiksi tiimipäivän viettämiseen.

Tilassa on kaksi keittiöitä, joissa on vesipisteet. Käytössä on uuni, keittolevyjä, vedenkeitin ja kahvinkeitin. Astiasto 24 hlölle, lisävuokrahinnasta useammallekin hlölle.

Pihasaunan kaunis ja idyllinen miljöö antaa upeat puitteet erilaisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Pihan grillikatoksessa järjestyy kätevästi illallis- ja brunssikattaukset. Löylyhuoneesta pääsee kätevästi Pihasaunan patiolle vilvoittelemaan ja nauttimaan Furuvikin tunnelmasta.

Saunan varustus:

Astianpesukone
Astianpesukone
Keittiö
Keittiö
Pyyhkeet ja laudeliinat
Astiasto 24 henkilölle
Astiasto 24 henkilölle
Wifi
Terassi
Terassi
Perus äänentoisto
Kylmäsäilytystilaa
Kylmäsäilytystilaa
Palju
Palju
Vedenkeitin
Vedenkeitin
Uuni
Uuni
Mikro
Mikro
Kahvinkeitin
Kahvinkeitin
Keittolevy
Keittolevy
Piha-alue
Piha-alue
Liesi
Liesi

Kirjaudu

Muista minut