Furuvik Grillikatos

Furuvikintie 5, 00870 Helsinki 15


Huomioithan, etttä Furuvikin Grillikatosta vuokrattaessa, kuuluu varaukseen aina myös Furuvikin Pihasauna. Mikäli varauskalenteri sen sallii, voidaan sitä mahdollisuuksien mukaan vuokrata myös ilman Pihasaunaa. Mikäli haluat varata tilan valmiina olevien slottien ulkopuolella, jätäthän tarjouspyynnön.

Vanhaan jääkellariin rakennettu tunnelmallinen grillikatos sopii erityisen hyvin rennompiin tilaisuuksiin. Miten olisi illanvietto ystäväporukalla tai lettukestit lastenjuhlien yhteydessä?

Massiivisen hirsipöydän ympärille mahtuu mukavasti noin kymmenkunta henkilöä ja lisää istumatilaa tuovat seinustalle asetetut koivupöllit. Tilassa on sähköt ja kylmäsäilytystilaa, sekä tietenkin tarvittavat välineet grillaamiseen.

Astiat järjestyvät helposti vuokraamalla ne meidän kauttamme. Grillikatoksen vuokraamisen yhteydessä on mahdollista sopia myös huvilan keittiön käyttämisestä esivalmisteluita varten.

Voit varata myös Furuvikin tunnelmallisen rantasaunan!


Villa Furuvikin taianomainen grillikatos on rakennettu vanhaan jääkellariin ja se sijaitsee pihasaunan välittömässä läheisyydessä. Katoksessa on sekä puu- että kaasugrilli. Polttopuiden ja kaasun käyttö sisältyy tilan vuokraan. Ison pöydän ääreen mahtuu mukavasti kymmenkunta ihmistä.
Grillikatoksessa on kaikki grillaamiseen tarvittavat välineet.

Saunan varustus:

Perus äänentoisto
Kylmäsäilytystilaa
Kylmäsäilytystilaa
Vedenkeitin
Vedenkeitin
Kahvinkeitin
Kahvinkeitin
Keittolevy
Keittolevy

Varaa


Kirjaudu

Muista minut