Arlan sauna, yksityisvuoro Furuvik Rantasauna Saunat.fi City Saunat.fi Lauttasaari Saunat.fi Punavuori Saunat.fi Roba Saunat.fi Ruoholahti Saunat.fi Siltasaari Saunat.fi Tapiola Villa Furuvik Catering Meistä Tarjouspyyntö Ajankohtaista Kirjaudu

Catering

Mietityttääkö tilaisuutesi tarjoilut? Voit tilata ruoat ja juomat suoraan kauttamme saunatilaan toimitettuina ja valmiiksi esille laitettuina. Voit valita monista eri catering-menuista juuri sinulle mieluisimman ja tilaisuuteesi sopivimman vaihtoehdon. Menukokonaisuudet ovat valmistettu laadukkaista raaka-aineista sekä suurella sydämellä. Valikoimassa on sekä kokouksiin, juhliin että häihin suunniteltuja kokonaisuuksia. Tarvittaessa voit tilata paikan päälle myös tarjoilijan erillisveloituksella. Kaikki tarjoamamme menut ovat ehdotuksia ja muutosten tekeminen on mahdollista.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse [email protected], mikäli sinulla on kysyttävää juhliesi tarjoiluihin liittyen. Autamme mielellämme.

Huom. catering-tarjoiluiden minimitilausmäärä on 20 henkilöä. Teethän tilauksen ja ilmoitat ruokavaliot vähintään seitsemän päivää ennen tilaisuutta. Kaikki mainitut hinnat sisältävät alv:n.


Tutustu kokoustarjoiluihin!

Tutustu saunamenuihin!